Meny

Logga in!

Är du inte registrerad än? Anmäl dig till Stjärnjakten nu!

Hjälp! Jag har glömt mitt lösenord!

Finalen

Häng med i vår Stjärnjakt och tävla om en finalplats i en stafett under Tour 2020 i Östersund 15-16 februari 2020. Tillsammans ska er klubb samla stjärnor genom att klara olika stjärnaktiviteter.

Finalen i Östersund 15-16 februari

Finalpriset är deltagande i en stafett inför fullsatta läktare under Tour 2020 i Östersund 15-16 februari. I stafetten åker fyra barn i respektive lag. Varje förening får delta med två lag i det första heatet, sen körs ytterligare ett heat med resterande lag. Klubbarna uppmanas till att ha två tjejer och två killar i varje lag, samt att göra lagen så jämna som möjligt.

Finalen utgörs av en stafett

Stafetten är en kort stafett i fri stil med några enkla teknikmoment, till exempel en enkel slalombana, ducka hinder, kliva över hinder.

Detta ingår i finalen

I en vunnen finalplats ingår plats för 18 barn och 3 ledare. Det finns möjlighet för fler barn eller ett antal anhöriga att följa med på egen bekostnad och i mån av plats på det bokade boendet.
• Logi på hårt underlag, två nätter
• Entré för 18 barn, 3 ledare
• Frukost, 2 dagar, för 18 barn, 3 ledare
• Lunch, 2 dagar, för 18 barn, 3 ledare

Mer utförlig information kring finalen skickas till finallagen efter att de är uttagna. Häng med på vinterns stora utmaning!

Se filmer från tidigare finaler: